printHeader

Tool

Zoek je een linkbuilding tool die écht goed werkt? Met Keyboost stijgt jouw webpagina binnen enkele weken in de organische zoekresultaten van Google!

 

Het doel van linkbuilding: je populariteit vergroten

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Grof gezegd bestaat zoekmachine optimalisatie uit 3 aspecten: de techniek, de inhoud van een webpagina en de populariteit, ook wel autoriteit genoemd.

Linkbuilding valt onder de derde pijler, populariteit.

Met linkbuilding vergroot je het aantal links dat naar jouw website gaat. Dit is belangrijk, want Google meet aan het aantal inkomende links op jouw website af hoe populair je site is.

Daarbij hanteert de zoekmachine het volgende principe: als veel andere websites naar de jouwe linken, dan zul jij wel goede content bieden. Dan zul jij wel een autoriteit zijn in jouw vakgebied. En dan is het dus goed om jouw website bovenaan in de zoekresultaten te tonen.

Maar dat is niet alles. Het willekeurig plaatsen van links naar andere websites heeft geen enkele zin. Google kan namelijk bijzonder goed inschatten of de links relevant zijn. Dat doet de zoekmachine onder meer door te kijken naar de inhoud van de gelinkte webpagina's en door te kijken naar de zoekwoorden die gebruikt worden.

Deze zoekwoorden moeten terugkomen in de uitgaande links van website die de link plaatst, en in de inhoud van de website waar de link op uitkomt.

Je moet dus werken aan relevante links van eveneens relevante webpagina's, die bovendien zelf ook goed presteren in de ogen van Google. Dan ben je goed aan het linkbuilden.

 

Vraag de gratis Keyboost-test aan!

 

De verschillende vormen van linkbuilding

Linkbuilding kan op verschillende manieren, maar er bestaan ook veel misverstanden over.

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Wil jij jouw linkprofiel duurzaam versterken? Besteed het dan uit aan Keyboost en je ziet gegarandeerd binnen 2 weken resultaat!

Allereerst kan je je webpagina aanmelden bij startpagina's. Dit zijn overzichtspagina's die over één bepaald onderwerp gaan. Bijvoorbeeld bouwmaterialen.startpagina.nl of kinderboeken.startpagina.nl. Het kan geen kwaad je website bij deze startpagina's aan te melden, hoewel de autoriteit van deze pagina's snel achteruit lijkt te gaan. Besteed dus niet al te veel tijd aan deze vorm van linkbuilding.


Voor lokaal opererende bedrijven zijn internet directories, zoals oozo.nl en drimble.nl, erg interessant. Op deze pagina's plaats je jouw bedrijfsgegevens. Hoe vaker Google die gegevens terugvindt, hoe beter de zoekmachine de juistheid van de informatie kan controleren. Dat is een voordeel, maar voor de rest hecht Google niet bijzonder veel waarde aan links van dergelijk directories.

Een derde manier is social bookmarking. Social bookmarking websites zijn sites waarop iedereen een account kan aanmaken. Binnen dat account kan je vervolgens bladwijzers (in het Engels 'bookmarks' genoemd) verzamelen. Dat zijn links naar voor jouw interessante internetpagina's. Deze links kan je ook delen met vrienden, waardoor de links verder verspreid worden. Voorbeelden van social bookmarking sites zijn Pinterest, Welke.nl en StumbleUpon. Het lijkt erop dat links van sociale media steeds belanrijker worden, ook voor Google.

Je kan ook je eigen content delen of op de website van een ander een blogpost plaatsen (dat laatste wordt 'guestbloggen' genoemd). Ooit werd dit beschouwd als een goede manier om aan linkbuiding te doen, maar er werd ook veel misbruik van gemaakt: blogs met content van weinig waarde maar wel veel links, of dezelfde blogposts op talrijke websites. Zo ongeveer van de ene dag op de andere hield Google niet of nauwelijks meer rekening met die links. Jammer voor de mensen die in eer en geweten unieke en waardevolle blogposts geplaatst hadden.

Keyboost neemt een deel van je linkbuilding uit handen. En je kunt met eigen ogen zien dat het werkt, dankzij de gratis Keyboost-test.

 

Vul hier het online aanvraagformulier in

 

Een linkprofiel bouwen kost tijd. Gelukkig is er Keyboost. Test de tool gratis!

Linkbuilding is een zeer arbeidsintensief proces. De tijd die je aan linkbuilden kwijt bent, kan besteden aan je bedrijf. Dus hoe kan linkbuilden zonder er dag en nacht mee bezig te zijn?

Door de linkbuilding tool Keyboost in te zetten.

Keyboost neemt je het werk uit handen en biedt snel resultaat.

Linkbuilding met Keyboost werkt als volgt:

  • Je geeft het zoekwoord op en de webpagina waarnaar je gelinkt wilt worden.
  • Vervolgens maken wij een overzicht van de internetsites die actief zijn in jouw vakgebied.
  • Uit dit overzicht maken wij een selectie van de best presterende websites. Een link van deze websites zal het meeste resultaat opleveren.
  • Ten slotte zorgen wij voor een link met daarin het zoekwoord van jouw keuze.

Wij hebben zoveel vertrouwen in Keyboost dat wij durven beloven dat jouw webpagina met onze linkbuilding tool binnen enkele weken hoger in Google zal staan.

Keyboost is al te gebruiken vanaf € 65,- per maand, afhankelijk van het aantal zoekwoorden dat je inzet, de concurrentie op die zoekwoorden en hoe hoog je website nu al scoort in de zoekresultaten.

Ben je geïnteresseerd en wil je zelf het gemak en het resultaat van onze linkbuilding tool ervaren? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om Keyboost gratis uit te testen!

Door die gratis test, ervaar je zelf hoe goed de linkbuilding tool werkt. Bovendien kunnen wij zien hoeveel werk het is om jouw website op deze manier beter te laten presteren. Zodoende kunnen wij, indien je dat wilt, een offerte op maat maken.

Heb je vragen over de Keyboost linkbuilding tool? Neem dan contact met ons op, wij staan voor je klaar.

 

Vraag een vrijblijvende analyse van je hele website aan

 

Meer leren over SEO-technieken?

Wil je regelmatig praktische tips ontvangen over linkbuilden, zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie?

Abonneer je dan op één of beide van de volgende nieuwsbrieven:

  • Meer bezoekers uit je website
  • De geheimen van Google ontrafeld

Inschrijven voor de nieuwsbrieven is gratis en, vanzelfsprekend, vrijblijvend. Met één klik kan je je bovendien weer uitschrijven.

Laat nu je gegevens achter en maak gebruik van onze jarenlange ervaring in linkbuilding, conversie optimalisatie, SEO tekstschrijven en internet marketing!

Keyboost: ideale partner voor linkbouw

Keyboost is ontwikkeld door internetprofessionals met ruim 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn er trots op dat wij als beste in de markt worden gezien en bieden onze tool en service dan ook vol vertrouwen aan.

Naast Keyboost, de linkbuilding tool die snel en veilig een betere positie in Google bewerkstelligt, bieden wij SEO Page Optimizer aan. Hiermee optimaliseer je je internetteksten voor Google, waarmee je direct resultaat zult boeken.

SEO Page Optimizer is dagelijks één keer gratis te gebruiken. Wil je meer analyses aanvragen, dan kan dat gemakkelijk via seopageoptimizer.nl.

Beide tools helpen aan het beter structureren van je website. De kosten van deze tools zijn lager dan een gemiddelde Adwords campagne, en ze leveren in de meeste gevallen een hogere CTR.

Wij vertellen graag meer over linkbuilding door middel van Keyboost en tekstschrijven door middel van SEO Page Optimizer. Ook informeren we je graag over onze overige diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wil je snel extra informatie? Bel ons: +31 85 208 27 30

Of probeer Keyboost meteen zelf, dankzij de gratis Keyboost-test:

 

Vraag de gratis Keyboost-test aan!

    
Testimonials
Ger de Boer
carinatapas.nl
Ook wij hebben voor ons restaurant gebruik gemaakt van de gratis Boost aanbieding. Het is een wonderbaarlijk fenomeen, onze website schoot als een raket omhoog. De aanbieding van iPower is leuk en goed, en niet opdringerig, wij worden vaak benaderd door allerlei partijen die zich meestal voordoen als Google, daar zijn we nog nooit op ingegaan. Bij iPower is dit helemaal niet het geval, zij bieden eerst aan zich te bewijzen, en dat hebben ze zeker gedaan.
Verbazingwekkend. Met enige twijfel en weerstand klikten wij op de e-mail '' boost campaign''. Ineens zagen wij onze SEO cijfers omhoog gaan en kwamen wij stap voor stap hoger in Google. Dit blijkt dat het echt werkt!
Twentsche Weide Lhasa Apso
twentscheweide.nl
Key Boost van I-Power verricht het echte werk! onze website is in een paar dagen opgeschoven van pagina 3 .......... naar pagina 1. Jawel u leest het goed,de Keyboost formule die gehanteerd wordt is van buitenaf toepasbaar dus dit bedrijf behoeft in de eerste instantie niet in de beheerdersomgeving van de website. Ons advies is probeer Keyboost gewoon vrijblijvend,je zult zien dat het Extra verkeer en dus bezoekers gaat opleveren. Je zult tevreden zijn na de gratis trial,en overtuigd zijn geraakt van dit product! Niet te vergeten is het contact met de medewerkers van Keyboost zeer goed te noemen,bij eventuele vragen krijg je snel een duidelijke vakkundige begeleiding en uitleg,naast de gratis boost kun je na inschrijving gebruik maken van diverse gratis producten zoals SEO rapporten,teksten optimalizeren en nog veel meer! Wat ons betreft is Keyboost een échte aanrader voor een ieder die gezien wil worden op het internet.
Carina Gyselinck
revealed.be
Zeer tevreden met de bekomen resultaten voor onze website, en dit op vrij korte termijn. Een aanrader!
Alpine Waterdescaler
waterontharder.info
Fantastisch! Na de keyboost schoten we omhoog naar positie 2. Een formidabel resultaat. Gelijk waren de extra bezoeken aan de website meetbaar, en dat hebben we geweten! Geweldig gedaan - met snel resultaat.