printHeader

Tool

Zoek je een linkbuilding tool die écht goed werkt? Met Keyboost stijgt jouw webpagina binnen enkele weken in de organische zoekresultaten van Google!

 

Het doel van linkbuilding: je populariteit vergroten

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Grof gezegd bestaat zoekmachine optimalisatie uit 3 aspecten: de techniek, de inhoud van een webpagina en de populariteit, ook wel autoriteit genoemd.

Linkbuilding valt onder de derde pijler, populariteit.

Met linkbuilding vergroot je het aantal links dat naar jouw website gaat. Dit is belangrijk, want Google meet aan het aantal inkomende links op jouw website af hoe populair je site is.

Daarbij hanteert de zoekmachine het volgende principe: als veel andere websites naar de jouwe linken, dan zul jij wel goede content bieden. Dan zul jij wel een autoriteit zijn in jouw vakgebied. En dan is het dus goed om jouw website bovenaan in de zoekresultaten te tonen.

Maar dat is niet alles. Het willekeurig plaatsen van links naar andere websites heeft geen enkele zin. Google kan namelijk bijzonder goed inschatten of de links relevant zijn. Dat doet de zoekmachine onder meer door te kijken naar de inhoud van de gelinkte webpagina's en door te kijken naar de zoekwoorden die gebruikt worden.

Deze zoekwoorden moeten terugkomen in de uitgaande links van website die de link plaatst, en in de inhoud van de website waar de link op uitkomt.

Je moet dus werken aan relevante links van eveneens relevante webpagina's, die bovendien zelf ook goed presteren in de ogen van Google. Dan ben je goed aan het linkbuilden.

 

Vraag de gratis Keyboost-test aan!

 

De verschillende vormen van linkbuilding

Linkbuilding kan op verschillende manieren, maar er bestaan ook veel misverstanden over.

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Wil jij jouw linkprofiel duurzaam versterken? Besteed het dan uit aan Keyboost en je ziet gegarandeerd binnen 2 weken resultaat!

Allereerst kan je je webpagina aanmelden bij startpagina's. Dit zijn overzichtspagina's die over één bepaald onderwerp gaan. Bijvoorbeeld bouwmaterialen.startpagina.nl of kinderboeken.startpagina.nl. Het kan geen kwaad je website bij deze startpagina's aan te melden, hoewel de autoriteit van deze pagina's snel achteruit lijkt te gaan. Besteed dus niet al te veel tijd aan deze vorm van linkbuilding.


Voor lokaal opererende bedrijven zijn internet directories, zoals oozo.nl en drimble.nl, erg interessant. Op deze pagina's plaats je jouw bedrijfsgegevens. Hoe vaker Google die gegevens terugvindt, hoe beter de zoekmachine de juistheid van de informatie kan controleren. Dat is een voordeel, maar voor de rest hecht Google niet bijzonder veel waarde aan links van dergelijk directories.

Een derde manier is social bookmarking. Social bookmarking websites zijn sites waarop iedereen een account kan aanmaken. Binnen dat account kan je vervolgens bladwijzers (in het Engels 'bookmarks' genoemd) verzamelen. Dat zijn links naar voor jouw interessante internetpagina's. Deze links kan je ook delen met vrienden, waardoor de links verder verspreid worden. Voorbeelden van social bookmarking sites zijn Pinterest, Welke.nl en StumbleUpon. Het lijkt erop dat links van sociale media steeds belanrijker worden, ook voor Google.

Je kan ook je eigen content delen of op de website van een ander een blogpost plaatsen (dat laatste wordt 'guestbloggen' genoemd). Ooit werd dit beschouwd als een goede manier om aan linkbuiding te doen, maar er werd ook veel misbruik van gemaakt: blogs met content van weinig waarde maar wel veel links, of dezelfde blogposts op talrijke websites. Zo ongeveer van de ene dag op de andere hield Google niet of nauwelijks meer rekening met die links. Jammer voor de mensen die in eer en geweten unieke en waardevolle blogposts geplaatst hadden.

Keyboost neemt een deel van je linkbuilding uit handen. En je kunt met eigen ogen zien dat het werkt, dankzij de gratis Keyboost-test.

 

Vul hier het online aanvraagformulier in

 

Een linkprofiel bouwen kost tijd. Gelukkig is er Keyboost. Test de tool gratis!

Linkbuilding is een zeer arbeidsintensief proces. De tijd die je aan linkbuilden kwijt bent, kan besteden aan je bedrijf. Dus hoe kan linkbuilden zonder er dag en nacht mee bezig te zijn?

Door de linkbuilding tool Keyboost in te zetten.

Keyboost neemt je het werk uit handen en biedt snel resultaat.

Linkbuilding met Keyboost werkt als volgt:

  • Je geeft het zoekwoord op en de webpagina waarnaar je gelinkt wilt worden.
  • Vervolgens maken wij een overzicht van de internetsites die actief zijn in jouw vakgebied.
  • Uit dit overzicht maken wij een selectie van de best presterende websites. Een link van deze websites zal het meeste resultaat opleveren.
  • Ten slotte zorgen wij voor een link met daarin het zoekwoord van jouw keuze.

Wij hebben zoveel vertrouwen in Keyboost dat wij durven beloven dat jouw webpagina met onze linkbuilding tool binnen enkele weken hoger in Google zal staan.

Keyboost is al te gebruiken vanaf € 65,- per maand, afhankelijk van het aantal zoekwoorden dat je inzet, de concurrentie op die zoekwoorden en hoe hoog je website nu al scoort in de zoekresultaten.

Ben je geïnteresseerd en wil je zelf het gemak en het resultaat van onze linkbuilding tool ervaren? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om Keyboost gratis uit te testen!

Door die gratis test, ervaar je zelf hoe goed de linkbuilding tool werkt. Bovendien kunnen wij zien hoeveel werk het is om jouw website op deze manier beter te laten presteren. Zodoende kunnen wij, indien je dat wilt, een offerte op maat maken.

Heb je vragen over de Keyboost linkbuilding tool? Neem dan contact met ons op, wij staan voor je klaar.

 

Vraag een vrijblijvende analyse van je hele website aan

 

Meer leren over SEO-technieken?

Wil je regelmatig praktische tips ontvangen over linkbuilden, zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie?

Abonneer je dan op één of beide van de volgende nieuwsbrieven:

  • Meer bezoekers uit je website
  • De geheimen van Google ontrafeld

Inschrijven voor de nieuwsbrieven is gratis en, vanzelfsprekend, vrijblijvend. Met één klik kan je je bovendien weer uitschrijven.

Laat nu je gegevens achter en maak gebruik van onze jarenlange ervaring in linkbuilding, conversie optimalisatie, SEO tekstschrijven en internet marketing!

Keyboost: ideale partner voor linkbouw

Keyboost is ontwikkeld door internetprofessionals met ruim 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn er trots op dat wij als beste in de markt worden gezien en bieden onze tool en service dan ook vol vertrouwen aan.

Naast Keyboost, de linkbuilding tool die snel en veilig een betere positie in Google bewerkstelligt, bieden wij SEO Page Optimizer aan. Hiermee optimaliseer je je internetteksten voor Google, waarmee je direct resultaat zult boeken.

SEO Page Optimizer is dagelijks één keer gratis te gebruiken. Wil je meer analyses aanvragen, dan kan dat gemakkelijk via seopageoptimizer.nl.

Beide tools helpen aan het beter structureren van je website. De kosten van deze tools zijn lager dan een gemiddelde Adwords campagne, en ze leveren in de meeste gevallen een hogere CTR.

Wij vertellen graag meer over linkbuilding door middel van Keyboost en tekstschrijven door middel van SEO Page Optimizer. Ook informeren we je graag over onze overige diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wil je snel extra informatie? Bel ons: +31 85 208 27 30

Of probeer Keyboost meteen zelf, dankzij de gratis Keyboost-test:

 

Vraag de gratis Keyboost-test aan!

    
Testimonials

labougainville.com
5
In 2017 hebben we een gratis trial gehad en dit heeft ons een paar weken op de eerste pagina van Google gezet. Nu 2 jaar later staan we helaas weer op pagina 5 van google. De website is veel minder goed vindbaar merken we aan het aantal aanvragen die we de laatste tijd krijgen. Het zou dus erg welkom zijn om nog eens zo'n gratis boost te krijgen en een offerte.

strandstoelen.nl
5
Met de gratis trial is mijn pagina gestegen naar de eerste plek in Google! Super blij mee en ik ga ze zeker nog eens benaderen.
Fijn dat er een gratis boost word gegeven en dat je kunt kijken of het werkt voor je. Helaas staat mijn website www.zoetgastouderbureau.nl nog wel op pagina 3! Hopelijk kunnen we snel wat plaatsjes stijgen nog voor een betere vindbaarheid! 👍

gymjunkies.nl
5
Met de gratis trial is mijn pagina gestegen naar de eerste plek in Google! Super blij mee en ik ga ze zeker nog eens benaderen.

lift-express.nl
5
De Methode van keyboost werk erg snel, desondanks dat er een hoop mensen sceptisch zijn op internet over hun zijn. Als u twijfelt moet u maar eens de gratis trial proberen en zelf ervaren hoe snel het gaat.

caravankomfort.de
5
Key Boost van I-Power verricht uitstekend werk! ons opgegeven keyword is in een paar dagen opgeschoven van pagina 5 .......... naar pagina 1. Jawel je leest het goed,de Keyboost formule die gehanteerd wordt is extern toepasbaar, dus dit bedrijf behoeft in de eerste instantie niet in de beheerdersomgeving van onze website te zijn. Ons advies is probeer Keyboost gewoon vrijblijvend net als wij! Wij gaan in ieder geval zeker verder met deze kenners wat dat zijn het. ze verstaan hun vak.

penningvoorjehond.nl
5
Webshop is gestegen in Google! Doen wat je wat verwacht!

spiritandsports.com
5
Binnen een maand van positie 44 naar 14 met een van mijn keywoorden; op korte termijn werkt het in ieder geval! Benieuwd wat het nog meer gaat brengen in 2019.

effektri.com
5
Voor onze website hebben we een gratis keyword boost gedaan, het resultaat is geweldig. Niet alleen zijn we met ons belangrijkste keyword gestegen van de 8ste plek naar de 1ste plek in Google, ook is het terug te merken in de omzet via de website. Petje af voor hen, in het nieuwe jaar ga ik kijken voor een verdere samenwerking met hen!

taximomentje.nl
5
Ja daar kan ik kort over zijn!!! Geen grappen of sprookjes....Gewoon resultaat!🥊
Ik had mijn buik helemaal vol van alle internet marketeers die gouden bergen beloven voor een hoop geld totdat ik in contact kwam met iPower.. Zij hebben een keyword boost gedaan en het resultaat wat top! En dan bedoel ik topposities in Google. Dit is wat ik zocht en heb het in iPower gevonden. Een aanrader dus!

schippers-bouwconsult.nl
5
Zeer tevreden over de keyboard [= Keyboost - red]! Binnen enkele dagen van de top tien naar de top drie! Ga het zeker voortzetten.

vermeulenbvba.be
5
Ik was niet helemaal overtuigd bij het begin van Keyboost door IPower. Dankzij de kans die ze me gaven om een gratis test te doen steeg onze website van 43 naar 15 ! en dit volledig gratis. Op dit moment ben ik zeker overtuigd van hun diensten. Meer dan aan te bevelen !!!!

studiodevries.com
5
Ik ben helemaal tevreden over het resultaat van Keyboost van iPower. Van de 14e pagina naar pagina 1 van de Google zoekresultaten. Echt aan te bevelen, top!

mijnvoedselintolerantietest.nl
5
Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd sceptisch ben met dit soort zaken. Iedereen kan je tegenwoordig omhoog brengen in Google; weinigen is het gegeven ook daad bij het woord te voegen en bewijs te leveren. Meestal moeten er eerst enorme bedragen betaald worden voor allerlei onderzoeken maar een daadwerkelijke prestatie blijft heel vaak uit. Met de manier van werken 'eerst proberen' en daarna besluiten of de klant wel/ niet verder wil gaan is de angel uit het geheel gehaald. Als er in de proefperiode niet is gescoord dan ga je gewoon niet verder; is er wel gescoord dan kun je verder. Prima werkwijze en bij mij heeft het in ieder geval een vierde plaats opgeleverd. Nu is het aan mij een besluit te nemen en aan de slag te gaan. IPower heeft gedaan wat zij hebben beloofd en dat zie je niet veel!
Werd benaderd door iPOWER of ik interesse had ik een keywordboost. Mijn website klimcentrumalkmaar.nl werd meteen beter gevonden en bezocht. Omdat de boost in een periode viel waarin het resultaat moeilijk te meten is werd me nog een keer een boost aangeboden. Topservice.

speedtaxi.nl
5
Ik heb via Google keyboost gekend. Omdat er zo veel partijen zijn die van alles beloven dacht ik, ik ga het even uitproberen. Ik ben zeer verbaasd! Binnen paar weken tijd ben ik flink omhoog gegaan op zoekresultaten. ZIEN IS GELOVEN! Ik raad Keyboost aan iedereen aan!

maffiakartel.nl
5
Binnen enkele dagen heeft iPower er voor gezorgd dat we gestegen zijn bij Google meerdere bezoekers hebben gekregen echt top Thanks guys

campermotiv.be
5
Het werkt.
Kars Zijlstra
web-made-easy.nl
Ik ben enthousiast over iPower en de manier waarop ze een keyword weten te boosten. Mijn keyword steeg binnen 30 dagen van een top 30 positie naar een top 10 positie. Mensen die technisch zeer onderlegd zijn en je duidelijke handvaten weten te geven om mee verder te werken. Bovendien wordt er met je meegedacht, erg fijn.