printHeader

Uitbesteden aan Specialist

Linkbuilding uitbesteden aan een specialist: is dat nu slim, of kan je het net zo goed zelf?

Allereerst: wat is linkbuilding eigenlijk en waarom is het zo belangrijk?

Bij linkbuilding gaat het erom dat andere websites een link plaatsen naar de jouwe. Dit is belangrijk: Google beschouwt elke backlink als een aanbeveling. Hoe meer aanbevelingen een website krijgt, hoe hoger die scoort in de zoekmachines. En dat zorgt voor meer verkeer naar je website.

Linkbuilding is niet de enige manier om hoog te scoren in Google. Het is wel erg belangrijk. Daarom zijn er veel bedrijven die linkbuilding uitbesteden aan een specialist.

Wil je het verbeteren van je linkbuilding uitbesteden aan professionals?

Vraag dan onze gratis Keyboost-test aan en start met linkbuilding.

 

Vraag onze gratis Keyboost-test aan en start met linkbuilding!

 

Binnen enkele weken sta je hoger in de organische zoekresultaten van Google!

Wat moet je doen om een goed linkprofiel te krijgen?

Een goed linkprofiel bestaat uit:

 • Links van websites die in de ogen van Google een hoge autoriteit hebben.
 • Websites die relevant zijn voor jouw website.
 • Backlinks die van verschillende soorten websites komen.
 • Links die regelmatig het zoekwoord bevatten waarop jij gevonden wilt worden.
 • Verschillende soorten links.
 • Interne links, die dragen namelijk ook bij aan een goed linkprofiel.

Linkbuilding overlaten aan een professioneel bureau is vaak goedkoper dan zelf doen. Laat je overtuigen door Keyboost, vraag een gratis test aan.

Een sterk linkprofiel opbouwen kost tijd en energie

Goede linkbuilding start bij het doen van eengoed zoekwoordonderzoek.
Daarna moet er een overzicht komen van potentieel interessante websites. Deze dienen te worden beoordeeld op autoriteit.
Vervolgens moeten de sites worden benaderd en de linkteksten geschreven.
Ten slotte moet je de backlinks regelmatig controleren, zodat je weet dat ze nog werken.

Wil je weten voor welke keywords jouw website goed kan scoren?

 

Vraag de gratis analyse + offerte aan!

 

Linkbuilding uitbesteden aan specialist: waarom niet / waarom wel

Linkbuilding is niet moeilijk. Als je weet wat je doet, kan je er geld mee uitsparen. Om de vraag in de paginatitel te beantwoorden: je kunt het dus prima zelf doen.

Maar linkbuilding blijkt vaak zo tijdsintensief, dat uitbesteden goedkoper is.

Bovendien moet je goed uitkijken. Sommige 'linkfarms' plaatsen lukraak links op websites, ongeacht hun relevantie of autoriteit. Google prikt hier doorheen en houdt binnen de korste keren geen rekening meer met die links. Het resultaat: een lagere score in Google.

Een woord van geruststelling: die lagere score is geen bestraffing. Maar als jij in korte tijd veel backlinks ontvangt van dubieuze of niet-relevante sites, dan zullen er bij Google alarmbellen afgaan. In dat geval krijg je een waarschuwing en een verwijzing naar de disavow-tool. Nadat jij je linkbuilding op orde hebt gekregen, kan je je website opnieuw laten evalueren. Dat betekent niet dat je website meteen weer stijgt: Google houdt gewoon geen rekening met die 'verdachte' links, of je die door de disavow-tool haalt of niet.

Een grote linkbuilding-fout kan je dus wel herstellen. Maar voorkomen is beter dan genezen.

Linkbuilding uitbesteden aan de specialisten van Keyboost: binnen enkele weken resultaat

Als je het linkbuilden uitbesteedt aan Keyboost, dan:

 • Kijken wij naar jouw markt, en zoeken de beste websites voor jouw linkprofiel uit
 • Adviseren wij je over je zoekwoord en andere sterke zoekwoorden of keywords
 • Bouwen wij aan een natuurlijk linkprofiel
 • Plaatsen wij kwalitatieve links op relevante en goed scorende websites
 • Ontvang je maandelijks een rapportage, zodat je ziet wat je investering oplevert
 • Sta je binnen enkele weken hoger in Google!

Ervaar het zelf! Probeer onze GRATIS Keyboost-test uit, wij nemen de linkbuilding graag van je over! Je kunt ervan op aan dat je website snel beter scoort in Google.

Keyboost is niet duur: vanaf € 65.- per maand kan je het al uitbesteden aan onze professionals. Het bouwen aan een linkprofiel was nog nooit zo kosten-efficiënt!

De exacte kosten die je maakt, zijn afhankelijk van je huidige positie in Google, het aantal zoekwoorden waarvoor je wilt linkbuilden en de concurrentie op die zoekwoorden.

Als jij de gratis Keyboost-test doet, kan je met eigen ogen zien wat de resultaten van linkbuilding zijn. Bovendien geeft het ons inzicht in de inspanning die het kost om de positie van jouw site te verbeteren. Zo kunnen wij je na afloop een precieze offerte aanbieden.

 

Verbeter je linkbuilding, vraag de gratis Keyboost-test aan!

 

Een andere manier om je vindbaarheid in Google te verbeteren: SEO Page Optimizer

Naast linkbuilding kan je ook je eigen webteksten optimaliseren. Dan ga je zoekwoorden in de tekst verwerken.

Deze zoekwoorden plaats je op strategische plekken in de pagina, zodat Google goed kan inschatten in hoeverre hij een antwoord biedt op de zoekvraag van de Google-gebruikers.

Natuurlijk vergt dit kennis van zoekmachine optimalisatie. Maar met SEO Page Optimizer kan je ook zonder die kennis goede webteksten schrijven.

SEO Page Optimizer vergelijkt jouw pagina met hoog scorende websites over hetzelfde onderwerp, en doet suggesties voor verbetering. Bijvoorbeeld over de lengte van je artikel, het aantal keer dat je het zoekwoord noemt en het gebruik van gerelateerde zoekwoorden.

Bovendien geeft hij tips voor de optimalisatie van headers, meta omschrijvingen en linksteksten, inclusief een uitleg van wat deze termen betekenen.

SEO Page Optimizer zorgt voor een directe verbetering van jouw webpagina in de zoekresultaten!

Probeer SEO Page Optimizer zelf uit.

SEO Page Optimizer is dagelijks één keer gratis te gebruiken. Meer analyses kan je online bestellen.

Keyboost nieuwsbrieven: over SEO en conversie optimalisatie

Wij geven veel informatie weg, omdat wij je daarmee kunnen helpen. En zodat je ons weet te vinden wanneer je je zoekmachine optimalisatie toch wilt uitbesteden.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven:

 • De geheimen van Google ontrafeld
 • Meer klant uit je website

Door het toepassen van onze tips leer jij hoe je een hogere omzet kunt maken met jouw website. Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

De redenen om met Keyboost samen te werken

15 jaar ervaring heeft ons een goede reputatie opgeleverd: wij delen onze ervaring met onze klanten.

Wij weten dus wat we doen en bieden met Keyboost een eerlijke linkbuilding dienst aan. Ook SEO Page Optimizer helpt in het verbeteren van de online vindbaarheid.

Door beide tools ga je je doelgroepen beter bepalen en benaderen. Bovendien verbeter je de structuur van je webpagina door het gebruik van SEO Page Optimizer.

Keyboost en SEO Page Optimizer zijn goedkoper dan bijvoorbeeld Google Adwords. Ze leveren bovendien een hogere CTR op. Dat betekent dat je meer bezoekers naar je site zult trekken tegen lagere kosten.

Meer informatie? Neem contact op via de website, bel ons - +31 85 208 27 30 - of stuur ons een e-mail - info@keyboost.nl

 

Of vraag meteen een gratis analyse + offerte aan!   
Testimonials

labougainville.com
5
In 2017 hebben we een gratis trial gehad en dit heeft ons een paar weken op de eerste pagina van Google gezet. Nu 2 jaar later staan we helaas weer op pagina 5 van google. De website is veel minder goed vindbaar merken we aan het aantal aanvragen die we de laatste tijd krijgen. Het zou dus erg welkom zijn om nog eens zo'n gratis boost te krijgen en een offerte.

strandstoelen.nl
5
Met de gratis trial is mijn pagina gestegen naar de eerste plek in Google! Super blij mee en ik ga ze zeker nog eens benaderen.
Fijn dat er een gratis boost word gegeven en dat je kunt kijken of het werkt voor je. Helaas staat mijn website www.zoetgastouderbureau.nl nog wel op pagina 3! Hopelijk kunnen we snel wat plaatsjes stijgen nog voor een betere vindbaarheid! 👍

gymjunkies.nl
5
Met de gratis trial is mijn pagina gestegen naar de eerste plek in Google! Super blij mee en ik ga ze zeker nog eens benaderen.

lift-express.nl
5
De Methode van keyboost werk erg snel, desondanks dat er een hoop mensen sceptisch zijn op internet over hun zijn. Als u twijfelt moet u maar eens de gratis trial proberen en zelf ervaren hoe snel het gaat.

caravankomfort.de
5
Key Boost van I-Power verricht uitstekend werk! ons opgegeven keyword is in een paar dagen opgeschoven van pagina 5 .......... naar pagina 1. Jawel je leest het goed,de Keyboost formule die gehanteerd wordt is extern toepasbaar, dus dit bedrijf behoeft in de eerste instantie niet in de beheerdersomgeving van onze website te zijn. Ons advies is probeer Keyboost gewoon vrijblijvend net als wij! Wij gaan in ieder geval zeker verder met deze kenners wat dat zijn het. ze verstaan hun vak.

penningvoorjehond.nl
5
Webshop is gestegen in Google! Doen wat je wat verwacht!

spiritandsports.com
5
Binnen een maand van positie 44 naar 14 met een van mijn keywoorden; op korte termijn werkt het in ieder geval! Benieuwd wat het nog meer gaat brengen in 2019.

effektri.com
5
Voor onze website hebben we een gratis keyword boost gedaan, het resultaat is geweldig. Niet alleen zijn we met ons belangrijkste keyword gestegen van de 8ste plek naar de 1ste plek in Google, ook is het terug te merken in de omzet via de website. Petje af voor hen, in het nieuwe jaar ga ik kijken voor een verdere samenwerking met hen!

taximomentje.nl
5
Ja daar kan ik kort over zijn!!! Geen grappen of sprookjes....Gewoon resultaat!🥊
Ik had mijn buik helemaal vol van alle internet marketeers die gouden bergen beloven voor een hoop geld totdat ik in contact kwam met iPower.. Zij hebben een keyword boost gedaan en het resultaat wat top! En dan bedoel ik topposities in Google. Dit is wat ik zocht en heb het in iPower gevonden. Een aanrader dus!

schippers-bouwconsult.nl
5
Zeer tevreden over de keyboard [= Keyboost - red]! Binnen enkele dagen van de top tien naar de top drie! Ga het zeker voortzetten.

vermeulenbvba.be
5
Ik was niet helemaal overtuigd bij het begin van Keyboost door IPower. Dankzij de kans die ze me gaven om een gratis test te doen steeg onze website van 43 naar 15 ! en dit volledig gratis. Op dit moment ben ik zeker overtuigd van hun diensten. Meer dan aan te bevelen !!!!

studiodevries.com
5
Ik ben helemaal tevreden over het resultaat van Keyboost van iPower. Van de 14e pagina naar pagina 1 van de Google zoekresultaten. Echt aan te bevelen, top!

mijnvoedselintolerantietest.nl
5
Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd sceptisch ben met dit soort zaken. Iedereen kan je tegenwoordig omhoog brengen in Google; weinigen is het gegeven ook daad bij het woord te voegen en bewijs te leveren. Meestal moeten er eerst enorme bedragen betaald worden voor allerlei onderzoeken maar een daadwerkelijke prestatie blijft heel vaak uit. Met de manier van werken 'eerst proberen' en daarna besluiten of de klant wel/ niet verder wil gaan is de angel uit het geheel gehaald. Als er in de proefperiode niet is gescoord dan ga je gewoon niet verder; is er wel gescoord dan kun je verder. Prima werkwijze en bij mij heeft het in ieder geval een vierde plaats opgeleverd. Nu is het aan mij een besluit te nemen en aan de slag te gaan. IPower heeft gedaan wat zij hebben beloofd en dat zie je niet veel!
Werd benaderd door iPOWER of ik interesse had ik een keywordboost. Mijn website klimcentrumalkmaar.nl werd meteen beter gevonden en bezocht. Omdat de boost in een periode viel waarin het resultaat moeilijk te meten is werd me nog een keer een boost aangeboden. Topservice.

speedtaxi.nl
5
Ik heb via Google keyboost gekend. Omdat er zo veel partijen zijn die van alles beloven dacht ik, ik ga het even uitproberen. Ik ben zeer verbaasd! Binnen paar weken tijd ben ik flink omhoog gegaan op zoekresultaten. ZIEN IS GELOVEN! Ik raad Keyboost aan iedereen aan!

maffiakartel.nl
5
Binnen enkele dagen heeft iPower er voor gezorgd dat we gestegen zijn bij Google meerdere bezoekers hebben gekregen echt top Thanks guys

campermotiv.be
5
Het werkt.
Kars Zijlstra
web-made-easy.nl
Ik ben enthousiast over iPower en de manier waarop ze een keyword weten te boosten. Mijn keyword steeg binnen 30 dagen van een top 30 positie naar een top 10 positie. Mensen die technisch zeer onderlegd zijn en je duidelijke handvaten weten te geven om mee verder te werken. Bovendien wordt er met je meegedacht, erg fijn.